با مواد مختلف می توانید ماهی را مزد دار و طبخ کنید. اما طعم دار کردن ماهی تیلاپیا با آب پرتقال، ریحان و سیر پخته می تواند طعم بسیار خوبی داشته باشد. مواد لازم برای تیلاپیا با طعم آب پرتقال و ریحان. فیله ماهی تلاپیا 4 تکه. آب پرتقال 2 پیمانه + 3 قاشق غذاخوری. کره 6 قاشق غذاخوری. خرده نان 3/4 پیمانه. سیر خرد شده 2 حبه. ریحان تازه خرد کرده 1 قاشق غذا خوری. نمک و ادویه به میزان لازم. طرز تهیه تیلاپیا با طعم آب پرتقال و ریحان. برای تهیه تیلاپیای پرتقالی، ابتدا درجه فر را روی دمای 200 درجه سانتیگ ...
با مواد مختلف می توانید ماهی را مزد دار و طبخ کنید. اما طعم دار کردن ماهی تیلاپیا با آب پرتقال، ریحان و سیر پخته می تواند طعم بسیار خوبی داشته باشد.
مواد لازم برای تیلاپیا با طعم آب پرتقال و ریحان

طرز تهیه تیلاپیا با طعم آب پرتقال و ریحان
نکات تکمیلی در مورد تیلاپیا
تیلاپیا جزو غذای ملل – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
تیلاپیا را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .