خورش کنجد را با این دستور آشپزی می توانید تیه کنید و از طعم متفاوت خورش کنجد لذت ببرید. مواد لازم برای خورش کنجد. کنجد آسیاب شده :2 پیمانه. فیله سینه مرغ :300 گرم. کدو حلوایی پخته شده :یک پیمانه. پیاز داغ :یک پیمانه. رب انار :1/3 پیمانه. شکر :1/2 پیمانه. کره :به میزان لازم. نمک و زردچوبه :به میزان لازم. آب :4 پیمانه. طرز تهیه خورش کنجد. فیله مرغ را با کره تفت دهید. زردچوبه اضافه و بعد کنجد را اضافه کنید و خیلی کم تفت دهید (اگر زیاد تفت دهید می سوزد و تلخ می شود) . آب را هم اضافه کنید و به هم ...

خورش کنجد

خورش کنجد را با این دستور آشپزی می توانید تیه کنید و از طعم متفاوت خورش کنجد لذت ببرید.

 

مواد لازم برای خورش کنجد

کنجد آسیاب شده :2 پیمانه
فیله سینه مرغ :300 گرم
کدو حلوایی پخته شده :یک پیمانه
پیاز داغ :یک پیمانه
رب انار :1/3 پیمانه
شکر :1/2 پیمانه
کره :به میزان لازم
نمک و زردچوبه :به میزان لازم
آب :4 پیمانه
خورش کنجد

طرز تهیه خورش کنجد

فیله مرغ را با کره تفت دهید.
زردچوبه اضافه و بعد کنجد را اضافه کنید و خیلی کم تفت دهید (اگر زیاد تفت دهید می سوزد و تلخ می شود) .
آب را هم اضافه کنید و به همراه کدو حلوایی بگذارید تا خورشت بجوشد.
زیر آن را کم کنید و بگذارید تا حدودا 1/5 ساعت ریز بجوشد.
در آخر نمک، شکر و رب انار را اضافه کنید و مجددا بگذارید حدود نیم ساعت بجوشد تا خورشت جا بیفتد.
خورش کنجد

نکات تکمیلی در مورد خورش کنجد

خورش کنجد جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
خورش کنجد را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – ��یل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه خورش کنجد

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه