این غذا به دلیل نداشتن گلوتن برای افرادی که به بیماری سلیاک دچار شده اند مفید است. در این مطلب آشپزی تاپ ناز طرز تهیه مافین پرتقالی با آرد جو دوسر فاقد گلوتن را به شما آموزش می دهیم. مواد لازم برای مافین پرتقالی با آرد جو دوسر فاقد گلوتن. آرد جو دوسر بدون گلوتن 2 فنجان. جوش شیرین 1 و نیم فنجان. بکینگ پودر 1 ق چ. نمک نصف ق چ. تخم مرغ بزرگ هم دما با اتاق 2 عدد. عسل دو سوم فنجان. روغن کانولا سه چهارم فنجان. رنده پوست پرتقال 1 ق غ. اسانس پرتقال 1 ق چ. عصاره وانیل سه چهارم ق چ. دوغ کره یا شیر نص ...

طرز تهیه مافین پرتقالی با آرد جو دوسر فاقد گلوتن

این غذا به دلیل نداشتن گلوتن برای افرادی که به بیماری سلیاک دچار شده اند مفید است. در این مطلب آشپزی تاپ ناز طرز تهیه مافین پرتقالی با آرد جو دوسر فاقد گلوتن را به شما آموزش می دهیم.

 

مواد لازم برای مافین پرتقالی با آرد جو دوسر فاقد گلوتن

آرد جو دوسر بدون گلوتن 2 فنجان
جوش شیرین 1 و نیم فنجان
بکینگ پودر 1 ق چ
نمک نصف ق چ
تخم مرغ بزرگ هم دما با اتاق 2 عدد
عسل دو سوم فنجان
روغن کانولا سه چهارم فنجان
رنده پوست پرتقال 1 ق غ
اسانس پرتقال 1 ق چ
عصاره وانیل سه چهارم ق چ
دوغ کره یا شیر نصف فنجان
زغال اخته یا آلبالو 1 و نیم فنجان
پرک بادام برای روی مافین
نصف فنجان در صور�� تمایل
طرز تهیه مافین پرتقالی با آرد جو دوسر فاقد گلوتن
طرز تهیه مافین پرتقالی با آرد جو دوسر فاقد گلوتن
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
12 عدد کپسول کاغذی داخل قالب های مافین بگذارید .
آرد جو دوسر ، جوش شیرین ، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط نمایید .
تخم مرغ ، عسل ، روغن ، رنده پوست پرتقال ، اسانس پرتقال ، وانیل و دوغ کره را مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند .
مخلوط آرد را به مواد مروطب اضافه کرده و در حدی که خمیر یکدست شود هم بزنید . 1 فنجان زغال اخته یا آلبالو را با خمیر مخلوط نمایید .
کپسولهای کاغذی را تقریبا تا سه چهارم پر کنید و بقیه ی زغال اخته یا آلبالو را رویشان بگذارید .سپس پرک بادام روی مافین ها بریزید و 16 – 200 دقیقه در فر بگذارید بپزند در صورتی که خلال دندان وسط مافین ها زدید و تمیز بیرون آمد میتوانید آن ها را از فر خارج کنید .
5 دقیقه بگذارید از حرارت بیوفتد سپس مافین های پرتقالی را روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند .
این مافین ها را میتوانید در ظرف دربسته تا 2 روز در دمای اتاق و تا 4 روز در یخچال نگهداری نمایید .
مافین پرتقالی با آرد جو دوسر فاقد گلوتن

نکات تکمیلی در مورد مافین پرتقالی

مافین پرتقالی جزو کیک و شیرینی – مافین و کاپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
مافین پرتقالی را می توانید در وعده میان وعده – دسرسرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

مافین پرتقالی طرز تهیه مافین پرتقالی با آرد جو دوسر فاقد گلوتن

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه