کوکوی پوکورا غذای محلی خوشمزه محلی استان خوزستان است که در این مطلب آشپزی تاپ ناز به شما آموزش می دهیم. مواد لازم برای کوکوی پوکورا. 200 گرم آرد نخود خام. 1 فنجان تره خرد کرده. 1 استکان کوچک آب ولرم. 2 عدد تخم مرغ. یک قاشق غذاخوری زعفران سائیده آب کرده. نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز پودر شده. به قدر دلخواه نمک و فلفل و ادویه. طرز تهیه کوکوی پوکورا. آرد نخود و آب ولرم را مخلوط و با چنگال آن را به هم بزنید. زعفران حل شده و تره خرد شده را هم اضافه کنید. سپس تخم مرغ ها، نمک، ادویه و فلفل را چند د ...
کوکوی پوکورا غذای محلی خوشمزه محلی استان خوزستان است که در این مطلب آشپزی تاپ ناز به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای کوکوی پوکورا

طرز تهیه کوکوی پوکورا

نکات تکمیلی در مورد کوکوی پوکورا
کوکوی پوکورا جزو غذای محلی – جنوبی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
کوکوی پوکورا را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .